Hydro tabs fra PurePower

Det er svært vigtigt at opretholde væskebalancen, når man træner. det er dog mange, der glemmer, at det ikke udelukkende handler om vand, men også om vigtige mineraler, der skal erstattes i kroppen. Det skal vi kigge lidt nærmere på her.

Erstat væske i kroppen

Når man træner svetter man meget, og derfor bliver det også relevant at give kroppen den væske, den mangler, for at undgå dehydrering. Det er også vigtigt, hvis man vil få så meget ud af sin træning som overhovedet muligt. At få i sig nok væske generelt er en vigtig prioritet, men dette behovet øger drastisk under træning. Det mange ikke tænker over, er at det ikke udelukkende er vand man mister, men også salt og mineraler. Dette er også svært vigtigt at få erstatte under træning, men hvordan? De fleste ved, hvor vigtigt væske er for at man skal kunne præstere optimalt under træning, men det er ikke lige så mange, der ved, at denne væske også skal kunne bindes i kroppen, for at gøre nogen som helst nytte i din krop. Det er faktisk sådan, at salt binder vand, og derfor er det elektrolytter du skal tilføre din væske, for at kunne præstere optimalt og få det du har brug for under træning.

Elektrolytter og væske gør susen

Det er faktisk sådan, at man skal tilføre kroppen mere end kun vand, når man træner. Det er fordi kroppen også mister vigtige salter og mineraler, og hvis man ikke sørger for at få i sig dette, er det svært at binde den væske man fylder på med. Derfor kan man have brug for lidt hjælp. Det er også årsagen til at Hydro Tabs fra PurePower eksisterer. Hydro tabs er nemlig specialdesignet til at erstatte dit væsketab under træning, uden at du behøver at tænke over det. Hydro Tabs tilsætter nemlig dit vand alle de stoffer du har brug for, for optimal energi og væskeerstatning. Man bliver hurtigt udmattet under træning, hvis man ikke sørger for at erstatte den væske, der går tabt. Hvis du får erstattet væsken på den rigtige måde, så kan du også yde lidt mere. Det din krop mangler, er blandt andet salt. Læs mere om salttabletter her og find ud af, hvordan du kan bruge dem i din træningsrutine for optimale resultater. Når du får den rigtige væskeerstatning, kan du nemlig præstere bedre over længere tid. Det er med andre ord perfekt for dig, der træner hårdt og længe, og har brug for høj energi til sidste sekund. Med smarte brusetabletter smager det også godt, og du kan enkelt putte en tablet i din drikkedunk. Så får du det du har brug for under din træningstime, og kroppen kan binde den væske du fylder på med.