Registrering af alle typer ledninger

Har du ledninger liggende i jorden og har du brug for at få lavet en registrering af dem? Ledningsregistrering af alle typer, vand, fjernvarme, gas, telefon, kloak og fiberledninger. Er du privat ejer af ledninger og måske skal du have et tjek op af din fjernvarme. Eller er du firma som skal have registreret vandledninger, så klarer LandSyd Landinspektører opgaven for dig. Landsyd Landinspektører kan ligge alle typer af ledninger, det kan nævnes: vand, fjernvarme, kloak, fiberledninger, telefon og gas. Lige meget hvilken type af ledninger du har, så klarer de den. Landsyd Landinspektører sørger for at dine ledninger er registreret, og kan lave ledningsregistrering ved brug af totalstation. Det vil altså sige at der optages registreringer og opmålinger, på alle typer af ledninger, over hele landet. Uanset hvor du befinder dig, kommer beskikkede landinspektører ud og sørger for et kvalificeret og godt stykke arbejde.   Landsyd Landinspektører er mere end 130 år gammel, og er opstået ved fusion af forskellige virksomheder indenfor landinspektørbranchen. Landsyd Landinspektør er din lokale landinspektør, som bestræber sig efter at levere den bedst mulige opgaveløsning og rådgivning. Desuden har de følgende målsætning:  
  • Høj og kvalificeret faglighed
  • Troværdighed så kunderne kan føle sig trygge og stole på at arbejdet bliver gjort ordentligt
  • Høj kvalitet
  • God service
  Landsyd Landinspektører er på nuværende tidspunkt repræsenteret i seks afdelinger af Syddanmark og beskæftiger 50 personer.  

Alle typer af ledninger og alle typer af ledningsejere

Hos Landsyd Landinspektører udføres der arbejde af alle typer af ledninger til alle ledningsejere. Det vil altså sige både den private ledningsejer og den offentlige sektor. Ved brug af en totalstation og GPS i marken, registreres ledningerne og deres data, således at du som kunde kan skabe en sammenhæng mellem ledningens egenskabsdata og selve ledningen. Til dette er der opbyggede databaser til at skabe denne sammenhæng.  

Indberetning

Foruden at registrere alle typer af ledninger og ledningsdata. Er det også muligt hos Landsyd Landinspektører at få foretaget indberetning til Ledningsejerregistret (LER), så du ikke selv behøver at tænke på det. Ledningsejerregistret (LER) er et samlet register over personer og virksomheder, der alle er ejere af ledninger i den danske undergrund og derudover også om hvor ledningerne er placeret.  

Formål

Formålet med Ledningsejerregistret (LER) er at forebygge graveskader ved at få indberettet så mange ledninger som muligt og kortlagt hvor i den danske undergrund ledningerne er placeret. For at få tillade til at grave erhvervsmæssigt og inden man går i gang skal man slå op i Ledningsejerregistret (LER) for at kunne erhverve sig information om ledningernes ejer og ledningernes placeringer. På den måde kan man undgå og forebygge graveskader inden de opstår og inden der skal til at repareres på ledninger, som efterfølge af graveskader. Derfor er indberetning også en vigtig del af det at være ledningsejer.