Læs her hvad du kan bruge en aktivitetstracker

Fordele ved en aktivitetstracker

Kender du også det, at dagene går hurtigt og der ganske enkelt ikke er nok timer i døgnet til at ordne alle de ting, du gerne vil? Desværre må vi i en travl hverdag ofte prioritere grundigt, hvad vi skal bruge vores tid på og mange af os må erkende, at løbeturen bliver nedprioriteret.

 

Andre gange, når vi rent faktisk forsøger at planlægge motion ind i hverdagen, sker der uforudsete begivenheder som eksempelvis et sygt barn, som skal hentes tidligere fra børnehave, en uventet gæst eller noget helt tredje. Nogen gange har man sovet dårligt, og er ekstremt træt – også for træt til at lave motion eller andre fysiske aktiviteter. 

 

Du tænker måske nu: Hvordan kan en aktivitetstracker hjælpe mig med disse udfordringer? Selvfølgelig kan den ikke klare dine udfordringer for dig, men hvis du bestræber dig på at motionere mere eller generelt bare være mere fysisk aktiv, kan aktivitetstrackeren motivere dig og give dig et realistisk billede af din egentlige aktivitet – så du mere målrettet kan forbedre dig! 

Aktivitetstrackeren giver dig et realistisk billede 

Du har måske en formodning om, at du bevæger dig tilstrækkeligt mange dage. Du går jo på arbejde og bagefter skal hunden have en gåtur – og dette hver dag. Vi kan hurtigt blive for optimistiske og være i den tro, at vi motionere nok. 

 

Det kan hurtigt blive samme scenarie med sunde madvaner eller lignende. Vi tror, at vi egentlig gør vores bedste, men vi glemmer i den forbindelse, at vi slugte 3 flødeboller sidste tirsdag blot fordi blodsukkeret var lavt den pågældende eftermiddag. 

 

Med en aktivitetstracker er det nemmere præcis at spore, hvor megen aktivitet du reelt set laver. På den måde kan du være ærlig overfor dig selv, og du kan nemmere forbedre dig i fremtiden. Hvis man er seriøs med sin sundhed, kan en aktivitetstracker bestemt være en god investering! 

Aktivitetstrackeren motiverer dig 

Mange finder motivationstrackeren motiverende, idet den giver sådan et præcis indblik i din motion. Hvis du eksempelvis får gået 23.000 skridt én weekend, bliver det hurtigt et mål at nå det samme den næste weekend. 

 

Mange konkurrerer også i deres familie ved hjælp af aktivitetstrackeren – også blot på kedelige og grå hverdage. Det kan også være en motivation til at gøre sit bedste, for der er vel ingen, der vil have, at deres søn på 10 går flere skridt end dem selv. På den måde kan man sidde over aftensmadsbordet og snakke om, hvor megen aktivitet man har været en del af i løbet af dagen. Ja, det kan måske ligefrem blive en familieaktivitet?