Brug for en pause? Læs med her

To måder at stoppe tiden

Dette er sponsoreret indhold

Nogle gange føles det nærmest, som om tiden er gået i stå. Dvs. det gør den selvfølgelig ikke, men man glemmer fuldstændig, at tiden går, og det er, som om man sidder i sin egen lille tidslomme, mens resten af verden suser sanseløst forbi.

Det kan selvfølgelig være en ulempe, hvis man falder i staver over noget, når man faktisk har voldsomt travlt. Men som regel er det lige præcis, hvad man har brug for. Her er to aktiviteter, som du kan kaste dig over, når du gerne vil lade dig rive ud af tid og sted.

Spil et sjovt spil

Spil et brætspil med familien. Spil casino på din mobil i Danmark. Spil med fremmede fra hele verden over internettet. Eller bare læg en kabale. Mulighederne er mange, men resultatet er altid det samme. Hvad enten det er en hyggelig afslapning, et hæsblæsende actioneventyr eller et neglebiddende chancespil, kommer du helt sikkert til at glemme alt andet, end netop hvad der sker her og nu.Om de så er digitale eller analoge, indendørs eller udendørs, alene eller sammen med andre giver spil os et mål at stræbe efter eller krydse fingre for. Og hvis der er noget, mennesker kan blive optaget af, så er det håb og drømme, herunder opgaver der skal løses, og præmier der skal vindes.

Gå på opdagelse i dit nærområde

Mange har den gode vane at gå en tur i ny og næ. Det giver en fin motion uden stor anstrengelse foruden masser af frisk luft. Men ud over at hjælpe med at tømme hovedet i en tætpakket hverdag, kan det også være en spændende oplevelse i sig selv. Prøv aktivt at gå en anden vej, end du plejer. Fald i snak med fremmede. Hold pit-stop ved en cafe, du ikke har set før. Selv hvis du kun har sat få sparsomme timer af til din lille udflugt, vil du opdage, at du hurtigt bliver draget af alle de muligheder, der åbner sig, når du går ud af døren uden en plan og bare følger din nysgerrighed. Ligesom med spil handler det om at give dig selv noget at koncentrere dig om, men denne gang uden et fast mål. I stedet er det de mange små mål, der opstår, når dit øje fanges af det ene eller det andet omkring dig, og du vælger at udforske det nærmere. God tur!